","author":"

Skola24

Är du intresserad av samhällsfrågor? Vill du bli bättre på att förstå både dig själv och andra? Då är Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningen Beteendevetenskap och profil Kommunikation och ledarskap något för dig.

Vi använder Skola24 för att föra närvaro på våra elever. Om du redan har ett konto i Skola24 behöver du inte ansöka om ett nytt.

Enligt den nya skollagen är skolan skyldig att meddela frånvaro utan giltigt skäl till förälder/vårdnadshavare samma dag. Vi skickar ett mejl vid all frånvaro genom Skola24 och därför är det bra om du som förälder/vårdnadshavare fyller i den här blanketten och aktiverar dig i Skola24.

I Skola24 kan du sjukanmäla dig själv eller ditt barn, se dagens lektioner, se frånvarostatistik samt hitta namnen på de lärare som undervisar i klassen samt deras mailadress.

Aktiveringskod skickas till E-postadressen när denna ansökan behandlats. Se därför till att skriva den tydligt.