Elevhälsan

För oss är det viktigt att våra elever mår bra. Elevhälsa och studie- och yrkesvägledning är därför naturliga delar i vår verksamhet.

Kurator

Margareta Bengtsson
Maggan Bengtsson
margareta.bengtsson@kungsbacka.se
Mitt namn är Margareta ”Maggan” Bengtsson och jag arbetar som skolkurator. Jag har valt mitt yrke utifrån hur viktig gymnasietiden är och att den blir bra för alla. Det är roligt och lärorikt att jobba med ungdomar. På fritiden gillar jag att läsa och att jobba med mina händer som exempelvis odla på min altan samt umgås med familj och vänner.

Skolsköterska

Katrin Berg
katrin.berg@kungsbacka.se

Psykolog

Bild saknas Tina Tenfält
tina.tenfalt@kungsbacka.se
Jag heter Tina Tenfält och arbetar som skolpsykolog på Kungsbackas kommunala gymnasieskolor. Jag valde att utbilda mig till psykolog eftersom jag ville få en bättre förståelse för varför människor gör som de gör. Jag hoppas att jag med denna kunskap ska kunna bidra med förståelse kring hur vi kan hjälpa eleverna att arbeta mot sina mål. På fritiden tycker jag om att resa,  gärna tillsammans med min sambo och mina vänner.