","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":" ","author":"

Den blomstertid nu kommer

Läsårets sista skoldag bjöd på en härlig fest på Kungsbackas kommunala gymnasieskolor. Nu väntar ett skönt sommarlov innan det är dags att åter dra igång en ny termin måndag 21 augusti.

Svängig avslutning på Lindälv

På Elof Lindälvs gymnasium krävdes tre föreställningar för att alla elever i årskurs 1 och 2 skulle kunna få ta del av årets avslutning. Elever som läser musik som individuellt val bjöd på en riktigt svängig avslutning. Programmet rundades av med en rockig version av Mikael Rickfors klassiker, Jag ska köpa vingar för pengarna.

Musikalisk show på Aranäs

På Aranäsgymnasiet bjöd musikeleverna i årskurs 2 och 3 på ES-programmen på en fantastisk musikalisk show under ledning av musiklärarna. Enligt tradition uppmärksammades också pristagaren av Kurt Christianssons stipendie. Kurt var Aranäsgymnasiets första rektor och instiftade ett pris som ges till någon som synnerligen har förhöjt trivseln på skolan. Denna gång gick priset till en elev och årets stipendiat blev Fardawsa på IM-språk.

Rafflande trekamp på Beda

Beda Hallbergs gymnasium hade planerat ett kanotrace i Kungsbackaån men fick ställa in denna aktivitet på grund av tveksam väderlek. Istället blev det en rafflande trekamp och stipendieutdelning i Bedas lokaler.

Måndag 21 augusti öppnas portarna igen och ett nytt läsår tar sin början. Observera att årskurs 2 och 3 börjar tisdag 22 augusti.

Glad sommar önskar Kungsbackas gymnasieskolor