","author":"

Hösten 2017 genomförs ungdomsundersökningen Lupp

För oss i Kungsbacka kommun är ungdomars åsikter, erfarenheter och framtidsdrömmar viktiga. 6-30 november genomförs ungdomsundersökningen Lupp, Lokal uppföljning av ungdomspolitiken.

Då får du som går i årskurs 8 eller andra året på gymnasiet svara på hur du ser på inflytande och demokrati, situationen i skolan, möjligheten till arbete, din egen hälsa och trygghet, fritid och framtid.

Hjälp oss att göra Kungsbacka till en bättre kommun för unga

Svaren från undersökningen ger kommunen bättre kunskap om ungas livssituation, bättre underlag för att fatta beslut som berör unga och fungerar som ett stöd i dialogen mellan unga och kommunens tjänstemän och politiker. Undersökningen genomförs under lektionstid för dig som går i skolan i Kungsbacka kommun. Du som går i gymnasiet i en annan kommun, men bor i Kungsbacka kommun, får undersökningen på posten eller kommer att kunna genomföra den i skolan beroende på vilken skola du går på. Du svarar helt anonymt.

Fakta om Lupp 2017

  • Nio kommuner i Göteborgsregionen genomför Lupp under hösten: Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

  •  FoU i Väst/Göteborgsregionens kommunalförbund bidrar med samordning, analys och rapportskrivning, läs mer: www.grkom.se/lupp

  •  Resultaten presenteras under våren 2018

Vill du veta mer om Luppen?

Kontakta Jacob Leuchovius: 0300-83 45 94, jacob.leuchovius@kungsbacka.se